torstai 2. toukokuuta 2013

Kohti Kierrätystehdasta II


Toukokuun ensimmäinen viikonvaihde lähestyy ja tunnelma tiivistyy. Tällä kertaa olen ilmeisesti käynnistänyt valmistelut riittävän ajoissa, koska viime hetken häsläämistä ei näytä syntyvän. Toisaalta, tässä on vielä päivä aikaa kehittää sellainen.


Myytävien tuotteiden suunnittelu ja valmistus on ollut selkeämpää ja helpompaa kuin aiemmin. Uskon, että kolmen vuoden kokemus käsityöläisyydestä ja yrittäjyydestä on opettanut minulle jotakin. Vihdoinkin!

Fiinariinan ja beloved.fi -yhteisosaston suunnittelu on ollut jännittävää. Olemme hahmotelleet Päivin kanssa osaston ilmettä ja tuoterepertuaaria jo jonkin aikaa, mutta lauantaiaamulla syntyvä osasto voi olla meille itsellekin yllätys. Toivottavasti kuitenkin myönteinen.

Osaston rekvisiittaa ilman tehosteväriä.
Osaston rekvisiittaa valmiina.
Suosittelen muitakin käsityöläisiä tekemään enemmän yhteistyötä toisten käsityöläisten kanssa. Uskon, että jokaiselle löytyy sopivia kumppaneita, kun on valmis avoimeen kehitystyöhön. Se antaa enemmän kuin ottaa! 

Tervetuloa 4.-5.5. Helsingin Kaapelitehtaalle pääsymaksuttomaan Kierrätystehdas-tapahtumaan! Fiinariina-/beloved.fi -osasto on paikalla nro 33.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!