sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Vihreä Lammas on avattu!


Tänään oli ilo olla mukana Vihreän Lampaan työhuoneen ja uuden putiikin avajaisissa Uudessakaupungissa. Yksi ruutukaavakeskustan kaunis puutalo on taas herännyt henkiin!
Raatihuoneella oli vanhan ajan joulumarkkinat ja väkeä oli liikkeellä paljon. Vihreän Lampaan työhuoneputiikki sijaitsee aivan Raatihuoneen vieressä Ylinenkatu 25:ssa. Yllättävän suosion vuoksi tarjoilemamme kuuma mehukin pääsi loppumaan.Vihreän Lampaan putiikissa on myynnissä Kirstin valmistamia yksilöllisiä lampaanturkisasusteita ja sisustustuotteita. Vihreän Lampaan tarina alkoi lähes 90 vuotta sitten vanhassa Raumassa, pitsin ja käsityön kaupungissa, kun Kirstin appiukon isä, Felix Ajanko aloitti vuotakauppaan ja lihatukkuun erikoistuvan yrityksen. 

Lampaanturkis hylkii likaa ja pysyy upeana vuodesta toiseen.   
Kirsti on ottanut vuosikymmeniä myöhemmin uustuotantoon perinteisestä materiaalista valmistettuja tuotteita sekä lisäksi suunnitellut omaa mallistoa: pitkäikäisiä, ekologisia, ajanmukaisia ja kulutusta kestäviä vaatteita ja asusteita sekä veneily-, sisustus-, terveys-, ja kierrätystuotteita kotiin, merelle, mökille ja lahjaksi.


.

Lisäksi putiikissa on myynnissä pehmeitä Kaitta-flanellituotteita ja Fiinariinan teksti- ja murretuotteita. Itselleni tämä oli myös tärkeä päivä, sillä Fiinariina sai Vihreän Lampaan putiikista toisen jälleenmyyjän tuotteilleen.

Lystikkäi Laaksossi -runotuotteita

Eikä tässä vielä kaikki. Työhuoneella on esillä Seija Itärannan ihastuttavaa taidetta, jota voi ostamisen sijaan myös vuokrata!


Vihreä Lammas on auki aina, kun Kirsti on työhuoneellaan. Menkää ihmeessä tutustumaan! 

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka! Lämmin tunnelma sekä hauskoja, kauniita ja käytännöllisiä tuotteita. Seijan upeat taulut kruunasivat paikan hengen. Oikea hyvän mielen talo. Tulee kyllä poikettua toistekin.

  Anu-Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä.
   Hienoa, että pikkukaupunkiin saadaan lisää tällaisia erikoiskauppoja ja erityisiä paikkoja!

   Poista

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!