torstai 4. syyskuuta 2014

Syksyn voimaa


Mikä mahtava voima onkaan alkusyksyn aurinkoisissa päivissä, pihlajanmarjoja puskevissa puissa ja tatteja tursuavissa metsissä? Pää alkaa täyttyä uusista ideoista ja pakastin loppukesän sadosta. Olo on kuin onnekkaalla oravalla, jolla on käpyvarastot täynnä tulevaa talvea varten.


Kesä tuntui menevän oman yritystoiminnan kanssa vähän hiljaisella liekillä, mutta nyt on uusi vaihde taas päällä. Hulvaton huusholli -nettiputiikin uudistaminen on työn alla kuin myös uusien tuotteiden suunnittelu. Kannattaa käydä kurkistamassa kaupan alehyllyille, jos on kiinnostunut esimerkiksi stadin slangista, eteläpohjanmaan, tampereen ja pohjoiskarjalan murteista.


Elokuussa syntyi uusi tuoteryhmä "Raumlaissi jutui", jota on nyt saatavilla Wanhan Rauman putiikki TaruLiinasta ja Hulvattoman huushollin verkkokaupasta.

Olen ilmoittautunut syksyn mukaviin myyntitapahtumiin Turussa ja Uudessakaupungissa. Yksi joulumarkkinatapahtumakin on jo varattuna.

Ideoimme yhdessä mieheni kanssa erikoistarjouksen kotikuntani asiakkaille: toimitan tilaukset kotiovelle Mynämäen keskusta-alueelle ilman toimituskuluja syyskuun ajan. Mitäs pidätte tästä ideasta?

Hulvattoman flikan blogin lisäksi syntynee syksyn aikana uusi huushollaukseen, mööpeliseeraukseen ja hunteeraamiseen keskittyvä blogi.

Hämähäkin ja aamukasteen yhteinen taideteos
 Mitäpä sitten vielä kehittelisi? Uusia verkostoja vaikkapa?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!