tiistai 29. lokakuuta 2013

Lempipuuhia vol. 2

Tykkään touhuta. 
Istun harvoin paikoillani. 
Jos istun, niin teen käsitöitä, luen, venyttelen tai rasvailen ja akupainelen käsiäni sekä jalkojani. 

Työssäni joudun istumaan ihan riittävästi. Haaveilen seisomatyöpisteestä, koska istuminen ei ole ihmisen juttu.

Katselen televisiota todella vähän, sillä en malta istuskella. Telkkarista tulee sitä paitsi pääosin ihan potaskaa, joten en menetä mitään.

Yritän olla rasittamatta muita touhotuksillani. Näyttää siltä, että ainakin perheeni ymmärtää minua.

Tekemisen meininki ja työn arvostus on tullut verenperintönä. Äitini on edelleenkin äärettömän kova tekemään ja touhuamaan. Välillä sanon hänelle, ettei ihan niin paljon tarvitsisi puunata ja pöllyttää, mutta minkäs sille mahtaa.

En ole mikään huusholli-ihminen, mutta raivaaja kyllä. Tykkään järjestellä tavarat omille paikoilleen ja kierrättää turhat ja tarpeettomiksi jääneet tavarat pois. "Taas  äiti on vienyt sen kirpparille!" voi joku perheestämme huomauttaa, kun joku tavara on poistunut ennenaikaisesti keskuudestamme.

Tykkään touhuta monenlaisia juttuja samaan aikaan. Päätyöni ja Fiinariinan & Hulvattoman huushollin verkkoputiikin lisäksi harrastan liikuntaa lähes joka päivä. Liikun sisällä ja ulkona, vuodenaikojen mukaan lajeja vaihdellen. Hulvattoman flikan blogipostauksia ja Fiinariinan juttuja kehittelen päässäni lenkeillä tai työmatkaa ajaessani. Blogin kirjoittaminen on tärkeä henkireikä minulle. Myös lukeminen on mieluisaa puuhaa, kun maltan vain pysähtyä.

Nyt on meneillään joulunajan myyntitapahtumien suunnittelu ja tuotteiden tekeminen sekä tilaaminen. Fiinariina on mukana ainakin Uudenkaupungin, Mynämäen, Mietoisten joulumarkkinoilla sekä Kädenjälki-liikkeessä Euran Kauttualla. Yksi uusi tuotekin on tulossa Hulvattoman huushollin valikoimaan. Siitä kerron tuonnempana. Tämän kaiken lisäksi lupauduin toimimaan kotiseutuyhdistyksemme aktiivisena jäsenenä. Nyt en taida tarvita enempää virikkeitä arkeeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!