torstai 2. lokakuuta 2014

Kirjamessutohinaa


Valmistautuminen Turun kirjamessuihin 3.-5.10. alkoi jo noin kuukausi sitten. Sain Beloved.fi-yhteistyökumppanini mukaan yhteisosastollemme, mikä madalti huomattavasti kynnystä osallistua isoille messuille.

Pikkuruinen osastoni tarvitsi näin muhkeat menopelit.
Osaston rakentaminen alkoi keskiviikkona 1.10. Rakensimme osaston suurimmat linjat vajaassa kahdessa tunnissa.

Keskiviikkoaamulla osasto näytti tältä.
Tilasin osastolle vielä otsalaudan, kun yläosa jotenkin "huusi" sitä.


Keskiviikon työsaldo oli tämä.
Torstaina työskentelin esillepanon kanssa noin kuusi tuntia. Oli mukavaa, kun oli kerrankin aikaa näpräillä ja suunnitella ihan rauhassa.

Meinasi välillä ahdistaa, kun en tiennyt mistä jatkaa...
Lopputulokseen olen todella tyytyväinen. Osaston rekvisiitta on suurimmaksi osaksi lainattua, vanhaa ja hyvin vanhaa tavaraa. Mielikuvitustakin sain käyttää, koska nuukuus pani miettimään vaihtoehtoja. En raaskinut ostaa korttitelinettä, joka ei olisi oikeastaan mahtunutkaan osastolleni. Keksin sitten kaksi ideaa korttien esillepanoon. Mitäs sanotte?Suksisauvalle ajattelin ensin jotain tehtävää, mutta sitten se jäi vain ilmaan roikkumaan härnikkeeksi, jotta ihmiset voivat kysyä, miksi se siinä killuu. Täytyy keksiä valmiiksi hyviä vastauksia.


Hulvaton huusholli on kirjamessujen A-hallissa paikalla 15 Agricola-lavan takaoikealla. Jännittävää ja niin kivaa! Lämpimästi tervetuloa pikkuruiseen tupaani!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!