tiistai 21. lokakuuta 2014

Kirjamessujen siivittämänä

Lokakuun alun Turun kirjamessut olivat tämän vuoden isoin tapahtuma, jossa olin mukana näytteilleasettajana. En olisi yksin rohjennut ottaa pikkufirmalleni näin isohkoa riskiä yksin, mutta onneksi minulla on hyviä yhteistyökumppaneita. Päivi ja Janne, ihmiset Beloved.fi-firman takana, lähtivät hyvin pienellä houkuttelulla mukaan jakamaan osastokustannuksia ja ideoimaan tapahtumaa.

Osastoni ennen hulinaa.
Osastollani oli mukavaa kuhinaa lähes koko ajan. Osastoni oli tosin niin pieni, etteivät kaikki tuttuni edes löytäneet sitä. Suksisauva osaston otsalaudassa pisti monen, mutta ei kuitenkaan kaikkien, silmään. Onneksi oli niin korkealla, ettei pistänyt oikeasti kenenkään ohimoon.

Osastoni hulina-aikaan. (Kuva Raili Suvanto)
Kolme päivää sujuivat vauhdikkaasti, ja tyttäreni olivat vuorotellen auttamassa minua. Myös runoilija Heli Laaksonen kävi viuhahtelemassa lauantaina osastollani.


Esittelimme beloved.fi-yrityksen kanssa messuilla uutuustuotteen, jonka ideoinnissa minäkin sain olla mukana tekstinikkarin roolissa. Uutuustuotteena esittelimme kaksi eri kirjanmerkkimallia. Kumpikin niistä valmistetaan vanhoista alpakkalusikoista. 

Janne oli hahmotellut jo jonkin aikaa mielessään, miten lusikka voisi taipua hänen käsissään kirjanmerkiksi. Osallistuminen kirjamessuille soi oivan mahdollisuuden kehitellä tuote valmiiksi. Ehkä tiukka aikataulukin pisti lisäpuhinaa palkeisiin.

Niinpä syntyivät nämä ihastuttavat kirjanmerkit samalla tematiikalla kuin muutkin Päivin ja Jannen tuotteet: "Monta tarinaa ovat nämä lusikat aikanaan kuulleet. Ne ovat hämmentäneet käyntiin väsyneet aamut, mutta kokeneet myös juhlan ja naurun. Nyt ne ovat taipuneet uuteen muotoon ja välittävät sinun viestisi. Mitä sinä haluat kertoa?"
Valokuva: Aino Vuokola Photography
Valokuva: Aino Vuokola Photography
Tekstivaihtoehtoina ovat tällä hetkellä seuraavat sanat:
Jatkuu..., Lukutoukka, Läslus ja Bookworm. Merkin saa myös ilman tekstiä. 
Sitten kun lahjapulma-aika iskee, niin näitä saa hankittua täältä ja täältä.

Kirjanmerkkejä saa myös ilman tekstiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!