lauantai 2. helmikuuta 2013

Koetussormaus ja kraapekakko

Minua on lykästänyt, kun saan olla kahden tyttölapsen äiti. Minulla on kaksi niin ihanan erilaista ja vahvaluonteista tyttöä! Koetussormaus Senni näki päivänvalon jo viime vuosituhannen lopussa ja kraapekakko Veera kolme vuotta myöhemmin 2000-luvun puolella. 

Kraapekakko, äit ja koetussormaus Kupittaalla 2004.
Tyttöjen ansiosta arvomaailmani on muuttunut, ja olen löytänyt paremman tasapainon työssä, kotona ja vapaa-ajalla. Äidin roolissa kehityn pikkuhiljaa, nyt on jo 14. vuosi hyvää vauhtia menossa. Valmista tuskin tulee, mutta nautin äitinä olemisesta, ja se lienee pääasia.

Tytöt antavat palautetta minulle monessa asiassa, myös yritykseeni liittyvissä asioissa. Pyrin ottamaan palautteet mahdollisimman hyvin huomioon, vaikkei se ole helppoa. Koetussormaus on innostunut tuotekuvauksista ja kraapekakko tuotteiden viimeistelystä. On upeaa, kun saa jälkipolvelta apua yrityksen toiminnan pyörittämiseen. 

Senni Helsingin tuomikirkon rapuilla
Koetussormaus tarkoittaa lounaismurteessa pellavanloukutuksen koe-erää ja perheen esikoista. Kraapekakko taasen tarkoittaa viimeisistä jauhonrippeistä valmistettua kakkoa ja perheen kuopusta.  

Nätei flikoi kon tinaknapei, vai mitä?

Pylvään takaa kurkistaa Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ja palautteet ovat oikein tervetulleita!